EXOTIC WORLD WIDEPostboks 66, 1321 Stabekk - NORWAY +47 23 12 21 20  |  info@exotictravel.no  

 Bangkok - englenes by

Bangkok eller Krung Thep som den egentlig heter har blitt en internasjonal storby de siste 20 år og er nå en av verdens mest populære å reise til. Før dro de fleste direkte ut av byen men nå velger flere å ta en stopp de første dagene før de drar videre til de mange ferie paradisene som Thailand tilbyr.

Muligheten er der for å oppleve en fantastisk by med utrolige templer, markeder som tilbyr det utroligste, luksushotell og mat som får smaksløkene til å vibrere. Skyskrapere, tuk tuks, uteliv og 10 millioner mennesker, Bangkok er byen for den som liker fart og spenning. Byen har et moderne trafikknett og "sky train" (tognett som er 20 meter over bakkenivå) tar deg raskt dit du måtte ønske .

Skal man handle i Thailand så er det her de beste tilbudene er, skreddersydde klær, datautstyr, og håndtverk tilbys til meget gunstige priser. Bangkok har alikevel bevart sitt buddistiske preg med Buddha templer med lange gullforgylte spirer og det typiske levesett langs de mange kanaler på Chao Phraya River og grønne lunger i imellom de mange veiene. Ta en tur på elva og se det hele på nært hold og opplev tradisjonell thaidans og musikk på de mange utsøkte restauranter. Bangkok ER mangfoldets by.

 

info@exotictravel.no

Hoteller:

-- Bangkok --
  • Zenith Sukhumvit Hotel 3 *
  • MENAM RIVERSIDE HOTELL 5*
  • ROYAL BENJA HOTEL 4*
  • TAI PAN HOTEL BANGKOK 3*